Ontdek Tottenham: de andere club in Noord-Londen.

Ontdek het gerevitaliseerde Tottenham Hotspur, onder leiding van coach Ange Postecoglou, terwijl ze aan een opwindend seizoen beginnen. Dompel jezelf onder in het moderne wonder dat het Tottenham Hotspur Stadium heet: Londens grootste stadion! Tottenham Hotspur is een club in Noord-Londen. In dit artikel bespreken we waarom je de Spurs dit seizoen zou moeten zien spelen!

1- Tottenham beleeft zijn beste start van het seizoen in bijna 15 jaar!

Tottenham Hotspur heeft dit seizoen een opmerkelijke start doorgemaakt onder leiding van hun nieuwe coach, Ange Postecoglou. Ze zijn getransformeerd van een ietwat saai en Kane-afhankelijk team tot een ondernemende, aanvallende ploeg die de moeite waard is om live te zien spelen, dankzij de voormalige Celtic Glasgow-coach. 

Hierdoor is Tottenham op het moment van schrijven nog ongeslagen dit seizoen (een prestatie die alleen hun grote rivaal Arsenal dit seizoen heeft neergezet). Spurs kan vertrouwen op Heung Min Son, die sinds het vertrek van Kane is getransformeerd tot topscorer, en bovendien op James Maddison, die dit seizoen supergemotiveerd is. Deze voormalige speler van Leicester, door Postecoglou gepositioneerd als nummer 10, beleeft een geweldig seizoen en stelt Spurs in staat om zeer aantrekkelijk voetbal te spelen! 

Zullen de Spurs, nadat ze het seizoen 2018-2019 met hun geweldige eerste Champions League-finale hebben kunnen afsluiten, dit seizoen opnieuw een mijlpaal bereiken? Zullen ze het tempo van Guardiola’s mannen van de afgelopen seizoenen kunnen bijhouden? Dit is waar Spurs-supporters al meer dan 60 jaar reikhalzend naar uitkijken. De uitdaging is gezet, en nu is het aan jou om dit Tottenham 2.0-team aan te komen moedigen!

2- Hun ultramoderne stadion

Het Tottenham Hotspur Stadium is momenteel het grootste stadion van Londen. Met een capaciteit van 62.850 zitplaatsen staat het in de top 3 van de grootste stadions in Engeland, net achter Old Trafford en natuurlijk Wembley. 

Maar wat dit stadion zo geweldig maakt, is niet alleen zijn capaciteit, maar ook zijn hoogstaande technologie en moderniteit. Het stadion van Tottenham is namelijk het eerste stadion ter wereld met een intrekbaar en deelbaar veld. Hierdoor kan het ook elk jaar een NFL-wedstrijd in Londen organiseren, evenals concerten. 

Het heeft ook de grootste bar van Europa, de “Goal Line Bar”, van wel 65 meter lang op de zuidelijke tribune, genoeg om alle Engelse voetbalfans te plezieren die van voetbal en bier houden! Het stadion heeft daarnaast talloze restaurants en een hotel met meer dan 180 kamers in het stadion. Dit zou liefhebbers van voetbalreizen wel enthousiast moeten maken, want het stadion heeft werkelijk alles wat een voetbalfan zich kan wensen: gepassioneerde fans, een enorm stadion waar de grootste Europese clubs spelen en een team met aanvallend voetbal. Wat wil je nog meer?

3- Enkele locaties voor de echte Spurs-fan

Als je van plan bent om naar Londen te gaan om een wedstrijd van Tottenham bij te wonen, dan zou je ook hun belangrijke locaties moeten bezoeken. “Elmhurst” noem ik hierbij als eerste, omdat deze pub dit jaar is heropend. En dit is DE pub voor Spurs-supporters. Een echt coole plek dus, om jezelf onder te dompelen in de sportcultuur en ook een sfeervolle plek om wat te drinken met vrienden of “fish and chips” te eten voor de wedstrijd! 

“The Bricklayer” is ook zeker een bezoek waard. Dit is een pub waar je Spurs-supporters kunt ontmoeten om de favoriete opstelling te bespreken, maar waar je ook gewoon een biertje kunt drinken op het terras. Dit café ligt vlak bij de parkeerplaats van het stadion, een perfecte locatie als je met de auto naar het stadion komt. Op deze twee plekken kun je voelen hoe het is om een superfanatieke Spurs-supporter te zijn!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *