Waarom een voetbalreis een geweldige teambuildingervaring is

Veel bedrijven begrijpen het belang van teambuilding en daarom worden er steeds vaker evenementen voor het personeel georganiseerd. Hoewel er veel geschikte opties hiervoor zijn, is een voetbalvakantie met collega’s er een die jullie verbinden op een manier zoals alleen voetbal dat kan. Het enige waarover je nog moet beslissen is de bestemming, en het voetbal zorgt verder voor de rest. Boek dus een voetbalvakantie bij ons als je voor een onvergetelijke ervaring wilt zorgen en geniet samen van een leuke reis vol actie. Voor groepen met meer dan 10 personen verzorgen wij het gehele vervoer voor je, inclusief vlucht, accommodatie en wedstrijdtickets. Dus als je bij ons boekt, regelen wij alles voor jullie en kunnen jullie onbezorgd op reis.

1. Leer je collega’s pas echt kennen en doorbreek ieders comfortzone.

Je brengt misschien veel tijd met je collega’s op kantoor door, maar kennen jullie elkaar eigenlijk wel persoonlijk? Wanneer er geen werktaken en deadlines zijn die moeten worden afgewerkt, kun je een andere kant gaan ervaren van de mensen met wie je werkt. Tijdens een reis heb je meer tijd om nieuwe onderwerpen met elkaar te bespreken, en je kunt nieuwe interesses en hobby’s ontdekken. Door het boeken van zo’n reis toon je bovendien je waardering aan je personeel en dit is van onschatbare waarde, omdat de teamgeest en de productiviteit daarna een boost zullen krijgen. Dit is ook een fantastische gelegenheid om in contact te komen met collega’s waarmee je weinig contact hebt, omdat die op andere afdelingen werken. Het uiteindelijke resultaat zal zijn dat de verbondenheid onder het gehele personeel geheel is verbeterd en de bedrijfscultuur daardoor is versterkt. En we weten allemaal dat voetbal een heel bijzondere sport is die mensen verbindt.

2. Beleef de emotie en adrenaline van een voetbalwedstrijd

Sport en voetbal in het bijzonder kunnen mensen met allerlei achtergronden, ongeacht leeftijd, nationaliteit en geslacht, als één geheel samenbrengen. Jullie voelen je dan sterk betrokken bij de wedstrijd en ervaren samen de passie van de thuissupporters, die voor een enthousiaste sfeer zorgen. Het is bijna onmogelijk om niet meegezogen te worden in de emotie van de wedstrijd en samen met de rest van je team maak je hem intens mee met de hoogte- en dieptepunten tijdens het aanmoedigen van je favoriete ploeg. Door de adrenaline zullen jullie als team tijdens de wedstrijd dus een scala aan emoties ervaren, wat jullie meer bij elkaar zal brengen. Je kunt het geheel als een show zien: het volkslied, de supersterren, de fans (die hun team steunen of uitjouwen) en de onverwachte uitkomst van dit bijzondere schouwspel.

3. Ontdek een nieuw land en verlaat je comfortzone

Wij bieden voetbalreizen naar eindeloos veel Europese bestemmingen, waaronder Barcelona, Parijs en Rome, om er maar een paar te noemen. De reis naar een volledig nieuwe bestemming of naar een vreemd land zal een uitdaging voor jullie communicatie- en taalvaardigheden en flexibiliteit vormen. Jullie gaan samen op avontuur, terwijl jullie nieuwe steden en landschappen verkennen en genieten van de plaatselijke keuken. Bovendien kunnen jullie tijdens de reis niet terugvallen op vertrouwde familieleden en vrienden, want jullie zijn de hele dag op elkaar aangewezen. Dit zal de werkrelaties verdiepen, omdat je meer plezierige tijd met elkaar doorbrengt.

4. Ervaar de VIP-gastvrijheid bij een voetbalclub

Hoewel een VIP-pakket duurder is, zou je dit misschien toch moeten overwegen om je personeel zich speciaal te laten voelen en een unieke ervaring te laten beleven. Wij bieden VIP-pakketten aan, zodat je personeel met extra comfort van de wedstrijddag kan genieten. Jullie krijgen hiervoor dan uitstekende zitplaatsen en een aanzienlijke hoeveelheid eten en drinken. Met dit pakket kan de wedstrijddag ook eerder beginnen en een paar uur later na de wedstrijd eindigen, zodat jullie langer van de wedstrijd kunnen genieten. Dit pakket zal zeker door je personeel worden gewaardeerd, omdat je hiermee aangeeft dat je elke werknemer binnen je bedrijf op prijs stelt.

5. Creëer nieuwe herinneringen met je bedrijf

De reis zelf duurt misschien maar een paar dagen, maar de herinneringen aan de momenten die jullie samen hebben doorgebracht, zullen veel langer duren. Zelfs na afloop van het teambuildingevenement zullen jullie terug op kantoor de mooie herinneringen aan de voetbalreis kunnen ophalen, met alle grappige anekdotes die erbij kunnen worden verteld. Deze ervaring zal jullie collega’s hechter maken en een sterkere teamgeest creëren. Aarzel dus niet langer en boek bij ons een voetbalreis als teambuildingactiviteit!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *